U wilt een nieuw product ontwerpen en

vermarkten? Dat innovatief, realistisch

bruikbaar en werkbaar is?

Welkom bij c3 productontwikkeling.

 

 

wij ontwikkelen producten

Triple-c of beter bekend als C3 is opgezet in 2005 in Hong Kong en Shanghai in China met als doel product design, prototyping en het fabriceren of maken van eindproducten in china te leveren aan een diversiteit van klanten zoals jonge beginnende innovators, design bureau's in het westen, maar ook aan grote ( multinationals) bedrijven die de overstap nog niet helemaal durven te wagen. Deze service van A to Z  noemt men ook wel  " on shop stop" .

 

Waarom kiest u voor ons en waarom hebben anderen voor ons gekozen?

  1. product ontwikkeling is een kostbaar en tijdrovend proces. Informatie overdracht en communicatie is essentieel . Daarom is het voordelig om met een partij te werken die al deze informatie met U doorneemt en bewaart ( denk ook aan gevoelige informatie zoals patenten en design). Dit voorkomt ruis en misverstanden!!
  2. Wij hebben ervaring met zowel individuele innovatoren, beginnende ondernemers als multinationals met miljarden omzet ( Philips, Porche, Sc johnson)
  3. Vanuit die ervaring kunnen we ons productontwikkel-proces eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en wensen: we luisteren graag!
  4.  We zijn Innovatief; we reizen veel door Azie ( China, Vietnam Indonesie etc) maar ook door Europe en USA, waarbij we veel zien en praten met trendsetters en zo op de hoogte blijven. Daarbij zijn we niewschierig naar nieuwe technologie-en zoals 3d printing, eco-energie en materialen.