U wilt uw kunststof product

ook spuitgieten en assembleren!?

Een van onze belangrijkste services van ons professioneel engineering team is het ontwerpen van producten gemaakt uit diverse kunststoffen. Door onze Opleiding aan ondere andere de Tudelft en IPO en onze ervaring binnen Philips combineren we de Delftsche analytische aanpak met de praktische Eindhoovensche. Verder heeft het management al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het begeleiden van  " Chinese matrijzen en mallen maken"

Na de concept fase start de materialisatie of uitwerkings fase en in vele gevallen wordt voor producten die bedoeld zijn voor massa productie gekozen voor kunststoffen behuizingen, onderdelen of verpakkingen..Expertise op maakbaarheid is gewenst en we zijn in staat om in direct producten en onderdelen maakbaar te maken. Daarbij creeeren we in 3d cad ( soldiworks of NX) altijd een assembly opbouw, zodat we een mooi overzicht hebben van alle onderdelen in de product opbouw. Hierdoor kunnen we passingen en toleranties controleren. Door ons partnership met een chinese matrijzen maker en spuitgieterij in Shanghai kunnen we in een vroeg stadium van de engineering fase prijs indicaties leveren voor de matrijzen onderdelen.

Controleren en voorkomen van fouten

Om 100% goede producten te leveren en te ontwerpen in 3d cad, laten we altijd een andere CAD engineer-collega de files controleren op aspecten zoals passingen matriijs lossingen, ribben en klikvingers op basis van onze eigen design guides! Zo voorkomen we kleine fouten voor het aanmaken van de matrijzen... Eventueel kunnen we een mold flow analyse aanmaken om beter inzicht te krijgen in de spuitgietbaarheid van het product.

 

 

 

exploded view kunstof spuitgiet product Exploded view van een 70tisch telefoon gadget met behulp van 3d cad assembly
matrijs fabriek in china CNC frezen, het aanmaken van Matrijzen